Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

OLA

Categorieën

Merken

Ola ijs bestellen?

Ben je van plan om Ola ijs te bestellen voor een restaurant, cafetaria, ijssalon of andere horecagelegenheid? Dan ben je aan het juiste adres bij IJSIJS, in onze ijs groothandel kun je vrijwel alle soorten Ola ijs kopen.

OLA ijs

Holanda (Mexico), Frisko (Denemarken), Bresler (Chili, Bolivia), Miko (Egypte; Frankrijk; Marokko), Wall’s (Engeland; Indonesië; Pakistan) of Good Humor (Verenigde Staten). Het zijn allemaal internationale namen voor dezelfde verzameling handijs.

Cornetto’s, Magnums, raketjes en meer

Voor onze Refreshments is er een historisch verhaal dat het ontstaan van de verfrissende ijsjes vertelt. De familie werd geboren in 1960. In dat jaar bracht Unilever het raketje op de markt. Dit 3-kleurige, vrolijke ijsje is inmiddels al ruim 50 jaar niet meer weg te denken uit de Nederlandse huishoudens.

OLA ijs bestellen

De Ola ijsjes kenmerken zich niet alleen omdat het handijs is. Ze zijn over het algemeen bijzonder kindvriendelijk. Zo kunnen volwassenen én kinderen kiezen wat ze willen. Bijvoorbeeld de schatkistjes waar onderin het bakje nog een kleine verrassing is opgeborgen.

OLA ijs kopen? Dat doe je bij IJSIJS.